© Powered by SiteSpirit

 

logo-hippisch.png
fnrs_2006_klein.gif

logo_svp_met groen.gif

Aanmelden nieuwsbrief


*

*

Hippisch Centrum Velsen wint publieksprijs Hippische Ondernemers Verkiezing 2017

Vrijdag 8 september jl. vond de verkiezing plaats van de Hippische Ondernemer. Dit is een prestigieuze jaarlijkse gebeurtenis.

De drie finalisten aan de eindronde te weten VHL Stables in Asten, Springstal van der Vleuten in Someren en Hippisch Centrum Velsen in Velsen-Zuid (prachtig gelegen tussen de parken Velserbeek en Beeckestijn werden in het zonnetje gezet op het drukbezochte Ondernemerscongres dat tijdens het mooie paardenevenement Horse Event in Ermelo plaats vond.

Van deze drie bedrijven werd onder meer een professionele promotiefilm gemaakt dat tijdens het congres getoond wordt.

Hippisch Centrum Velsen behaalde tijdens deze dag de publieksprijs bij de Verkiezing Hippische Ondernemer van het jaar 2017. Een ontzettende eer, want dat betekent dat Hippisch Centrum Velsen zich positief heeft onderscheiden in de paardensector.

De jury schrijft: 'Hippisch Centrum Velsen is een mooi FNRS-manegebedrijf dat gerund wordt door een enthousiaste familie. De prachtige locatie in Velsen Zuid, te midden van een bosgebied, biedt de klanten van Marcel en Joséfa Pielanen en hun kinderen unieke mogelijkheden. De veelzijdigheid in het activiteitenaanbod, waarbij jeugdstimulatie op innovatieve wijze bewerkstelligd wordt, toont veel gedrevenheid en creativiteit van deze ondernemers'.

Kom op zondag 17 september met het hele gezin naar de Open Manegedag op Hippisch Centrum Velsen en stap in de wereld van het paard! De open dag is van 11:00 tot 17:00 uur en gratis toegankelijk voor iedereen.

De Open Dag is een prima gelegenheid om de sfeer te komen proeven op Hippisch Centrum Velsen.

De eigenaren Marcel en Joséfa Pielanen en de gecertificeerde instructeurs zijn aanwezig om toelichting te geven over het bedrijf, de lessen en de mogelijkheden om op een leuke en veilige manier te leren paardrijden.
Voor meer informatie www.hippischcentrumvelsen.nl

Hippische Ondernemer Verkiezing 2017.jpg

Genomineerd Hippische Ondernemer 2017.jpg

Driehuizerkerkweg 13, 1981 EH Velsen-Zuid, 0255-534309, info@hippischcentrumvelsen.nl
Follow us on Twitter @HCVelsen en facebook