© Powered by SiteSpirit

 

logo-hippisch.png
fnrs_2006_klein.gif

logo_svp_met groen.gif

Uitslagen F-proeven en bekendmaking Clubkampioenen 2017

IMG_3489.jpg

Zondag 10 december jl organiseerde Hippisch Centrum Velsen gelegen aan de Driehuizerkerkweg te Velsen-Zuid de laatste dressuurwedstrijd FNRS-proeven van dit jaar.

Deze landelijk erkende dressuurproeven opgesteld door de FNRS (Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra) zijn geschikt voor beginnende tot en met gevorderde ruiters.

De seniorenruiters gingen als eerste van start. Irma Lowies werd fraai eerste met het manegepaard Ufo. Daarna was het de beurt aan de lease- en pensionklanten. Demi Kaandorp werd eerste met de leuke pony Nena. Het rode rozet voor de twee plaats ging naar Sharita Lowies met de fries Nynke. Maudy Selhorst mocht de derde prijs in ontvangst nemen met de pony Macho.

In de rubrieken F9 t/m F20 reed Danielle de Beurs met Leo een keurige proef en mocht het oranje rozet in ontvangst nemen. Esmee Hamers met Chapeau werd fraai tweede met Penotti. Een derde prijs ging uiteindelijk naar Priscilla Mossel met het paard Florijn.

Daarna volgde de rubriek F4 t/m F8. De eerste prijs ging naar Rosalie Spruitenburg en de manegepony UK. Een knappe tweede plaats was er voor Naline Eekhoudt en Penotti en Rosa van der Lende werd derde met eveneens de pony Penotti.

Tot slot werden de Clubkampioenen 2017 bekend gemaakt en gehuldigd in de klasse dressuur en het springen. I
n de F-proeven laag ging het dressuur Clubkampioenschap 2017 naar Naline Eekhoudt. Esmee Hamers werd Clubkampioen 2017 in de F-hoog klasse en Sharita Lowies en Tara Lindenberg gingen er met de kampioenstitel vandoor in het springen.

Wij feliciteren alle prijswinnaars met hun behaalde promotiepunten en de Clubkampioenen met het behaalde kampioenschap!

Wij willen alle juryleden, vrijwilligers, medewerkers en uiteraard de amazones en ruiters bedanken voor het tot stand brengen van deze mooie wedstrijddag en wij wensen iedereen hele fijne kerstdagen en een sportief en succesvol 2018!


IMG_3487.jpg

IMG_3488.jpg

IMG_3491.jpg

IMG_3492.jpg

Uitslag F Hoog zondag 10 december 2017.jpg

Driehuizerkerkweg 13, 1981 EH Velsen-Zuid, 0255-534309, info@hippischcentrumvelsen.nl
Follow us on Twitter @HCVelsen en facebook