© Powered by SiteSpirit

 

logo-hippisch.png
fnrs_2006_klein.gif

logo_svp_met groen.gif

Over ons

Onze vier-sterren manege Hippisch Centrum Velsen is aangesloten bij de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS).
Dat staat voor verantwoord paardrijden en gecontroleerde kwaliteit. Wilt u meer weten over de FNRS of het sterrensysteem? Klik dan op het logo rechtsbovenaan de site.

Tevens beschikken wij over het veiligheidscertificaat van het keurmerkinstituut, uitgegeven door de Stichting Veilige Paardensport. Dit houdt in, dat Hippisch Centrum Velsen een goedgekeurde en een "veilige" manege is, die staat voor kwaliteit en voldoet aan alle veiligheidseisen, m.b.t. accomodatie, opleiding en veiligheid.

Veiligheid en een prettige sfeer hebben wij dan ook hoog in het vaandel staan. Ons bedrijf beschikt over stalling voor 55 paarden en pony's en vanuit onze sfeervolle foyer heeft u zicht op onze binnenmanege.

Ons bedrijf is schitterend gelegen tussen de landgoederen Velserbeek en Beeckestijn, waar u te paard ongeveer een uur in de bossen kunt rijden. Circa 15 minuten verder begint het uitgestrekte recreatiegebied Spaarnwoude, waar u van zeer veel ruiterpaden gebruik kunt maken. Ook de Kennemerduinen en het strand liggen in de directe omgeving.

Ons gezellige bedrijf beschikt over stalling voor 55 paarden en pony's en vanuit onze sfeervolle foyer heeft u zicht op onze binnenmanege. Tevens kunt u op onze gezellige binnenplaats uitkijken over onze buitenmanege, longeerring en buitenboxen.

Onze lessen worden gegeven door ervaren en gediplomeerde instructeurs en instructrices. Meer informatie over ons bedrijf kunt u lezen op onze website.

Heeft u nog vragen, dan staan wij u graag te woord!

Met vriendelijke groet,

Marcel en Josefa Pielanen, Nikki en Romy

RvdK fam Pielanen Hippisch Centrum Velsen 02.jpg

Driehuizerkerkweg 13, 1981 EH Velsen-Zuid, 0255-534309, info@hippischcentrumvelsen.nl
Follow us on Twitter @HCVelsen en facebook