© Powered by SiteSpirit

 

logo-hippisch.png
fnrs_2006_klein.gif

logo_svp_met groen.gif

Aanmelden nieuwsbrief


*

*

Zondag 15 september A Proeven voor onze jongste ruiters

UK.jpg


Om beginnende ruiters in de gelegenheid te stellen aan dressuurwedstrijden deel te nemen organiseren wij A1, A2 en A3 proefjes.

De A3 proef is een soort oefenproef voor de officiele FNRS proeven, want als je deze hebt gehaald mag je starten in de F1. Daarvoor heb je je ruiterpaspoort nodig.

Inschrijving voor deelname aan de A-proeven is alleen mogelijk in overleg met je instructrice. Dan pas kan je inschrijven in het rode boek achter de bar.

Het proevenboekje is te verkrijgen in de foyer. In de A1 heeft men minimaal 55 punten nodig om door te gaan naar de A2. In de A2 heeft men minimaal 90 punten nodig om door te gaan naar de A3. Voor de A3 zijn 210 punten nodig voor de F1 (de officiele FNRS (Federatie van Nederlandsche Ruitersportcentra) proeven.

Het inschrijfgeld bedraagt euro 10,-- en kan bij de aanvang van de wedstrijd worden voldaan bij het secretariaat.
 
Het dragen van officiele wedstrijdkleding is niet verplicht, maar wel dient gereden te worden in een rijbroek en rijlaarzen alsmede met een goedgekeurde veiligheidscap voorzien van een CE nummer. Aangeraden wordt hierbij een zwarte (HCV) trui en een licht overhemd/blouse te dragen en witte handschoentjes. Lang haar moet in een haarnet of vlecht/paardenstaart gedragen te worden of kan onder de cap weggestoken worden.

Let op, kom op tijd en neem je familie, vriendjes en vriendinnetjes gezellig mee!


A_proeven.jpg

Driehuizerkerkweg 13, 1981 EH Velsen-Zuid, 0255-534309, info@hippischcentrumvelsen.nl
Follow us on Twitter @HCVelsen en facebook