© Powered by SiteSpirit

 

logo-hippisch.png
fnrs_2006_klein.gif

logo_svp_met groen.gif

Team HCV

team.jpg

Maaike Voit

Heeft Lichte Tour gereden in de klasse Prix St. Georges met haar paard Picasso.

maaike.jpg

Marloes van Meeteren-Keijzer

Marloes met haar paard Doki Doki. Momenteel rijdt zij M1.

Met haar vorige paard Uboy was Marloes M2 startgerechtigd.

Marloes en Doki Doki 2013.jpg

Sylvia Boers

Sylvia.jpg

Romy Pielanen en haar paard Charmeur


Op jonge leeftijd ben ik begonnen met ponyrijden en de eerste rondjes vonden plaats op de rug van onze shetlander Plukje. Deze shetlander is lang bij ons gebleven en samen hebben we mooie tijden beleefd.

Wat vooral prachtig in de ogen van een kind is dat ik op 6-jarige leeftijd mijn eerste echte 'eigen' Welsh pony kreeg, dit was Amigo. Met Amigo kreeg ik de eerste beginselen van de dressuur onder de knie en reed ik mee in de onderlinge wedstrijden op stal. Op een gegeven moment groei je uit de kleine pony maat en moest ik afstand gaan nemen van Amigo. Gelukkig is hij bij ons op stal blijven staan en heeft hij nog lang meegelopen in de manege ponylessen.

De ponytijd is een van de leukste tijden en deze begon voornamelijk met mijn New Forest pony Junior. Met Junior begon het serieuze werk.
Ik ben met Junior officiële KNHS wedstrijden gaan starten toen ik twaalf jaar was in het springen en in de dressuur. Omdat ik toen al meer een carrière in de dressuurwereld ambieerde, ben ik in het springen tot de L klasse gekomen. Hierna ben ik mij meer gaan focussen op de dressuur. Dit ging zeer voorspoedig. Ik had in het begin al een doel voor ogen met mijn Junior en wilde dus de klasse Z1 bereiken met een winstpunt. Dit zou betekenen dat ik in de toekomst elk geklasseerd paard in de L1 mag starten, en al een gestart paard in de hoogst samen gereden klasse. Het mooie is dat ik dit met Junior heb mogen rijden en dat ik mijn doel behaald had.

In de tussentijd was bij ons op een stal een nieuw manege paard gekomen, genaamd Tiamo. Deze merrie was verkocht door de vorige eigenaar omdat zij niet drachtig wilde worden. Toch was het zo dat deze merrie drachtig was en dat op 7 juli 2005 het veulen Adagio werd geboren. Toen Adagio drie jaar was heb ik hem zadelmak gemaakt en wij hebben nu al het mooie resultaat bereikt dat hij met zijn acht jaar Z2 startgerechtigd is.

Naast Adagio rij ik ook de schimmel Charmeur, een plaatje op zich. Charmeur is nu twee jaar in ons bezit en ik heb hem in het Z1 gestart. Met Charmeur rijd ik nu in de subtop in de klasse ZZ-zwaar, het echte werk. Daarnaast ben ik met hem in het afgelopen outdoor seizoen reserve Kringkampioen 2013 geworden en Clubkampioen NHRV 2013 in het ZZ-licht.

Naast deze twee ruinen is er nog een ander projectje waar ik mee bezig ben . Dit is de merrie Extravagant (Uphill x Montecristo.) Zij is een 4 jarige merrie met zeer veel talent en waar ik een goede toekomst in zie.

Romycharmeurrefl.jpg

Adagio geb. 07-07-2005 (Ronaldo x Hugo)

Romy is met Adagio Intermédiare I startgerechtigd.

Adagiorefl.jpg

Extravagant geb. 16-07-2009 (Uphill x Montecristo)

Romy rijdt met Extra nu in de ZZ-licht klasse.

extra.jpg

Nikki Pielanen

Barcelona.jpg

Nikki is met Barcelona VD ZZ-licht startgerechtigd.


Driehuizerkerkweg 13, 1981 EH Velsen-Zuid, 0255-534309, info@hippischcentrumvelsen.nl
Follow us on Twitter @HCVelsen en facebook