© Powered by SiteSpirit

 

logo-hippisch.png
fnrs_2006_klein.gif

logo_svp_met groen.gif

A Proeven (de proeven voor de beginnende ruitertjes)

A proeven 27 juni (Small).jpg


Om beginnende ruiters in de gelegenheid te stellen aan dressuurwedstrijden deel te nemen organiseren wij A1, A2 en A3 proefjes. 

  

Hieronder volgt nog een korte uitleg van de A-proeven.

De A proeven zijn te downloaden vanaf de website. 

  

De A-proefjes zijn ingedeeld in drie rubrieken, te weten A1 , A2 en A3.  In elke rubriek geeft de jury een puntenbeoordeling.

In de A1 en A2 proeven heeft men minimaal 156 punten nodig om door te gaan naar de A3. 

In de A3 heeft men minimaal 210 punten nodig (volgens reglement van de FNRS).  

De A3 proef is een soort oefenproef voor de officiele FNRS proeven, want als je deze hebt gehaald mag je starten in de F1. Daarvoor heb je je ruiterpaspoort nodig.  

Het inschrijfgeld bedraagt € 10,--.  

Inschrijving voor deelname aan de A-proeven is alleen mogelijk in overleg met je instructrice. Dan pas kan je inschrijven in het rode boek achter de bar.  

Bij het behalen van het proefje krijgen de ruiters en amazones een mooi diploma en beker/medaille.  

Het inschrijfgeld voor het proefje kan betaald worden bij het secretariaat, die op de dag van de wedstrijden in de foyer aanwezig is.  
De data en de starttijden staan aangegeven op het mededelingenbord , in de foyer en op de internetsite: www.hippischcentrumvelsen.nl.  

De ruiters/amazones dienen een half uur voor de starttijd aanwezig te zijn.  

Het dragen van officiele wedstrijdkleding is niet verplicht. Wel dient er gereden te worden in een rijbroek en rijlaarzen, evenals een goedgekeurde cap, voorzien van CE nummer.  

Aangeraden wordt hierbij een zwarte of donkerblauwe trui en een licht overhemd of blouse eronder te dragen. Lang haar moet in een haarnet of in een paardenstaart/vlecht gedragen  worden of het kan onder de cap weggestoken worden. Witte handschoentjes en een wit shabrak staan wel heel netjes.

Let op, kom op tijd en neem je familie, vriendjes en vriendinnetjes gezellig mee!  

Nog even dit: Tijdens de wedstrijd is alleen de voorlezer van de A-proef toegestaan in de binnenmanege. Dus helaas is het tijdens de wedstrijd in de binnenmanege niet toegestaan om foto's te maken.

Wij hopen dat u hier begrip voor heeft.


Driehuizerkerkweg 13, 1981 EH Velsen-Zuid, 0255-534309, info@hippischcentrumvelsen.nl
Follow us on Twitter @HCVelsen en facebook