© Powered by SiteSpirit

 

logo-hippisch.png
fnrs_2006_klein.gif

logo_svp_met groen.gif

Kleuterlessen ponyrijden


Voor kinderen in de leeftijd vanaf 5 jaar tot 7 jaar organiseren wij iedere eerste zondag van de maand kleuterlessen ponyrijden. Spelenderwijs zijn de kinderen dan toch al aan het ponyrijden, zonder dat ze meteen heel serieus een hele les lang geconcentreerd moeten opletten. De duur van de les is 30 minuten en de ouders dienen naast de pony's te lopen om de pony vast te houden.

Een vriendelijk verzoek aan de ouders om deugdelijk schoeisel te dragen, dus geen slippers of open schoenen. Eea ivm uw veiligheid en de veiligheid van uw kind.

Voor het kleuter rijden is het niet noodzakelijk over een volledige ruiteroutfit te beschikken. Een goedgekeurde cap en een paar rubber laarzen is eigenlijk alles wat u nodig heeft. Verder kunnen de kinderen ipv een rijbroek volstaan met een legging of bijv. trainingsbroek.

Overigens is die cap voor alle ruiters verplicht en voor de eerste lessen kunt u deze ook bij ons huren. Kosten € 2,50 per keer.

Om aan de kleuterlessen deel te kunnen nemen dient u een leskaart van 4 lessen aan te schaffen, deze kaart zal 5 maanden geldig blijven. Zie ons tarievenoverzicht.

 Indien uw zoon of dochter verhinderd is, verzoeken wij u vriendelijk dit tijdig aan ons door te geven (minimaal 24 uur van te voren). Indien de les niet op tijd is afgezegd zijn wij genoodzaakt deze aan u door te belasten.

Mocht er bij uw zoon of dochter belangstelling bestaan voor de kleuterlessen, dan kunt u hem of haar via de e-mail info@hippischcentrumvelsen.nl aanmelden, onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer en leeftijd. U krijgt dan zsm bericht wanneer uw zoon of dochter kan starten met de kleuterlessen.

Kinderen jonger dan 5 jaar kunnen niet deelnemen aan de kleuterlessen.

Kleuterrijdenopstijgen.jpg

Driehuizerkerkweg 13, 1981 EH Velsen-Zuid, 0255-534309, info@hippischcentrumvelsen.nl
Follow us on Twitter @HCVelsen en facebook