© Powered by SiteSpirit

 

logo-hippisch.png
fnrs_2006_klein.gif

logo_svp_met groen.gif

Ruiterpaspoort wijzigen en/of opzeggen

Schriftelijk opzeggen

Het ruiterpaspoort is een verplicht document voor iedereen die rijdt bij een FNRS ruitersportcentrum. Deze heb je aangevraagd via de lesovereenkomst die je hebt getekend bij je eerste les. Het is van jou en vervolgens ben jij de enige die het kan stopzetten.

Een ruitersportcentrum kan jouw ruiterpaspoort dus niet opzeggen, ook niet als je gestopt bent met paardrijden. Het kan ook niet opgezegd worden als je nog steeds rijdt.


4 weken vantevoren

Als je opzegt moet je minstens 4 weken vr de verlengingsdatum doen. Deze datum vind je aan de binnenzijde van je ruiterpaspoort boven je naam.

Je ruiterpaspoort is vanaf de afgiftedatum 1 jaar geldig en wordt verlengd in die maand.


Factuur ontvangen

Heb je al een factuur ontvangen of zelfs al een herinnering of aanmaning? Dan ben je te laat met opzeggen en zal deze factuur voldaan moeten worden.

Je kan wel opzeggen, maar de opzegging kan pas worden verwerkt als de FNRS de betaling heeft ontvangen. Als de FNRS de opzegging heeft ontvangen krijg je altijd een bevestiging van de opzegging!
Bewaar deze heel goed voor je eigen administratie, want als je geen bevestiging hebt ontvangen is de opzegging bij de FNRS niet verwerkt.

Mocht je in de toekomst weer gaan paardrijden, nadat je een opzegging hebt doorgestuurd, kun je met makkelijk het ruiterpaspoort weer activeren.

Let wel op! Niet betaalde facturen geeft de FNRS uit handen aan: Intrum Justitia.

Vul het e-mailformulier in of stuur een brief waarin je vertelt dat je op wilt zeggen geef ook aan waarom je wilt opzeggen.
Zet je naam, geboortedatum en ruiterpaspoortnummer daarin. Vergeet vooral niet je ruiterpaspoortnummer te vermelden!

Het adres is:

FNRS
De Beek 125
Postbus 3040
3850 CA Ermelo
 
Telefoon: 0577-408290
Fax: 0577-408299

E-mail: contacten@fnrs.nl

Openingstijden kantoor: Maandag t/m vrijdag: 08.30 tot 17.00 uur


Driehuizerkerkweg 13, 1981 EH Velsen-Zuid, 0255-534309, info@hippischcentrumvelsen.nl
Follow us on Twitter @HCVelsen en facebook